Iconische trap verdwenen in Miljoenenjacht door val Linda de Mol? (video)

Iconische trap verdwenen in Miljoenenjacht door val Linda de Mol? (video)

Zondag 3 september 2023 om 18:28

Linda de Mol is zondag 3 september terug op SBS6 met het nieuwe seizoen van Postcode Loterij Miljoenenjacht. Deze keer was het wel de vraag of de iconische trap ook deel uit zou maken van de show. Linda is namelijk voor de opnames geblesseerd geraakt en kan mogelijk de trap niet af. Dit liet ze in juli al weten via haar website LINDA.

Buitentrap
Op 19 juli miste de presentatrice een trede op een buitentrap en ging die woensdagavond naar het ziekenhuis. Die maand liet ze al weten bang te zijn niet van de Miljoenenjacht-trap af te kunnen lopen. Zal de iconische trap vanavond te zien zijn in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen? Bekijk de promo hieronder voor het antwoord:

Iconische trap verdwenen in <em>Miljoenenjacht</em> door val <em>Linda de Mol</em>? (video) Linda de Mol is zondag 3 september terug op SBS6 met het nieuwe seizoen van Postcode Loterij Miljoenenjacht. Deze keer was het wel de vraag of de iconische trap ook deel uit zou maken van de show. Linda is namelijk voor de opnames geblesseerd geraakt en kan mogelijk de trap niet af. Dit liet ze in juli al weten via haar website LINDA. BuitentrapOp 19 juli miste de presentatrice een trede op een buitentrap en ging die woensdagavond naar het ziekenhuis. Die maand liet ze al weten bang te zijn niet van de Miljoenenjacht-trap af te kunnen lopen. Zal de iconische trap vanavond te zien zijn in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen? Bekijk de promo hieronder voor het antwoord: Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Het nieuwe seizoen van Postcode Loterij Miljoenenjacht start zondag 3 september bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Patty Brard lacht om Crocs van Linda de Mol: "Dat is zo niet Linda" (video) Bekijk deze video » Ik hou van Holland gemist? Teamcaptain Richard Groenendijk beleeft knallend debuut Bekijk deze video »
TV :

Het nieuwe seizoen van Postcode Loterij Miljoenenjacht start zondag 3 september bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's