Nieuw seizoen I Can See Your Voice start donderdag met Jelka van Houten

Nieuw seizoen I Can See Your Voice start donderdag met Jelka van Houten
Met Marieke Elsinga, Fred van Leer en Danny de Munk in het panel

Kijktip :

Het muzikale spelprogramma I Can See Your Voice is vanaf donderdag terug op RTL 4 met een fonkelnieuw seizoen. Panelleden Marieke Elsinga, Fred van Leer en Danny de Munk moeten samen met een wisselend panellid en de spelkandidaat raden of iemand een gouden keeltje heeft óf juist zo vals zingt als een kraai.

I Can See Your Voice gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Geen Edsilia Rombley
Dit moeten ze allemaal zien te raden, terwijl de deelnemers geen noot zingen. De spelshow bestaat uit verschillende rondes, en elke ronde moet er iemand weg worden gestuurd. Dan wordt pas duidelijk of het panel het goed heeft geraden of niet. Krijgen we iemand te horen met een gouden keeltje, of haalt diegene juist geen een noot? De show wordt aan elkaar gepraat door Carlo Boszhard, panellid Edsilia Rombley is er deze reeks niet bij.

Jelka van Houten zingt duet
In deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen is Jelka van Houten het gastpanellid. Zij zingt het duet You've Got A Friend met een van de kandidaten. Zal ze zingen met een waanzinnige zanger(es) of met een valse kraai? Spelkandidaat Simone wil graag een mooi bedrag winnen en dat kan oplopen tot 10.000 euro.

Het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice is vanaf donderdag 19 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's