Tv-première Soof 3 met actrice Lies Visschedijk zie je op Kerstavond op RTL 4

Tv-première Soof 3 met actrice Lies Visschedijk zie je op Kerstavond op RTL 4
Finalefilm vol tranen met een lach

Film :

Na twee succesvolle films en een serie van twee seizoenen kent het personage Soof, gespeeld door Lies Visschedijk, met de film genaamd Soof 3 een einde. De film werd eerder al op streamingdienst Netflix gezet en krijgt nu de grote tv-première: op Kerstavond (24 december) om 22.30 uur bij RTL 4.

Lees hier welke films je op Kerstavond op tv kunt kijken.

"Vier het leven, ook als het even geen feestje is"
Het gaat goed met het leven van Soof. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt lekker en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen. Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt dochter Sacha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met twee handen aan om haar kop in het zand te steken.

Actrice Lies Visschedijk in de film 'Soof 3'

Lees hier onze filmrecensie van Soof 3.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 79% | IMDb ★ 6,5

De film Soof 3 wist in het jaar 2022 bijna een half miljoen bioscoopbezoekers naar de filmzalen te trekken. Hiermee is de productie van regisseur Anne de Clercq bekroond met de Platina Film. De drie Soof-films hebben samen nu meer dan 2 miljoen bezoekers bereikt. In het laatste deel van de Soof-trilogie krijgt hoofdpersonage Soof zeer slecht nieuws te verwerken en leert ze eindelijk om hulp aan te nemen uit haar omgeving. Dus pak de zakdoeken er maar bij. Natuurlijk zijn naast actrice Lies Visschedijk ook onder andere Fedja van Huêt en Dan Karaty weer te zien.

Cast
Naast Lies Visschedijk (Alles op Tafel) en Fedja van Huêt (Speak No Evil) zijn ook Anneke Blok (Moloch), Dan Karaty (Soof), Elise Schaap (Stromboli), Roos Dickmann (Razend) en Dick van den Toorn (Lang & Gelukkig) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Anne de Clercq (Hallo Bungalow).

De film Soof 3 is op zondag 24 december (Kerstavond) om 22.30 uur te zien op RTL 4. Genre: komedie, drama, romantiek. Tijdsduur: 111 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's