Top 5 films met Ryan Gosling op Videoland

Top 5 films met Ryan Gosling op Videoland
The Place Beyond the Pines, Drive en meer

Kijktip :

Vanaf 11 oktober is de nieuwe film First Man met Ryan Gosling in de Nederlandse bioscopen te zien. Om in de stemming te komen, heeft Gids.tv een selectie van films met de 37-jarige Canadese acteur gemaakt. De onderstaande films kun je allemaal bekijken via Videoland.

Geïnteresseerd in de film? Klik door naar de extra filminformatie en bekijk hoe je de film, via Videoland of andere mogelijkheden, kunt kijken.

1. Drive (2011)
Driver is stuntcoureur in Hollywood, die bijverdient als bestuurder van vluchtauto’s in het criminele circuit. Als liefde in zijn leven zich aandient is dat ook het begin van gevaar. Drive is een zeer goede sfeerfilm, soms spannend, maar heeft ook schokkende momenten. Ryan Gosling op zijn aller-allerbest. Bekijk hier de trailer van de film Drive.

2. Blue Valentine (2010)
Deze film is duidelijk niet bedoeld om gezellig met vriendinnen een leuk avondje te beleven. Blue Valentine is een aangrijpende en soms hartverscheurende film over twee mensen die hun liefdesrelatie proberen te redden. Met uitstekend acteerwerk van Gosling en Michelle Williams. In dit genre een topfilm. Bekijk hier de trailer van de film Blue Valentine.

3. The Place Beyond the Pines (2012)
Wanneer stuntrijder Luke tijdens een van zijn shows bezoek krijgt van zijn ex Romina (Eva Mendes), heeft zij een bericht voor hem: Luke blijkt vader te zijn. Thema's als wraak, liefde en relaties komen voorbij. Lees hier meer over de film The Place Beyond the Pines.

:article:img

4. The Ides of March (2011)
Complete politieke chaos in deze film met George Clooney en een uitblinkende Gosling in de hoofdrol. Met vieze spelletjes, affaires en andere politieke schandalen. Lees hier meer over de film The Ides of March.

5. Only God Forgives (2013)
Julian en zijn broer Billy runnen een boksclub in Bangkok, welke dient als dekmantel voor een drugsoperatie. Wanneer Billy vermoord wordt, komt hun moeder Jenna naar Bangkok en zint op wraak. Met extreem hard geweld is deze vage film zeker niet voor iedereen bestemd. Lees hier meer over Only God Forgives.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV