Recensie: Haunt viert Halloween in een spookhuis voor volwassen

Recensie: Haunt viert Halloween in een spookhuis voor volwassen
Van de schrijvers van horrorhit A Quiet Place

Film :

Sinds donderdag 17 oktober is de horrorfilm Haunt te zien in de Nederlandse bioscopen. De nacht van Halloween is begonnen en vier vrouwelijke en twee mannelijke studenten zien langs de weg (schrik niet) een reclamebord oplichten voor een spookhuis voor volwassen. Eén stap binnen, en je komt nooit meer naar buiten. Lees hier de filmrecensie van Haunt.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Horror delight
Het verhaal gaat over de jonge Harper. Ze heeft net een ongezonde relatie achter de rug. Het lijkt erop dat haar ex-vriendje haar aan het stalken is. Tijdens de nacht van Halloween gaat ze met vrienden naar een vervloekt huis dat hun grootste angsten belooft waar te maken. Telefoons zijn verboden, en er wordt een contract getekend. Geen van hen kan echter voorspellen dat sommige vreselijke nachtmerries werkelijkheid zullen worden.

De cast van de horrorfilm 'Haunt'

Beoordeling van Gids.tv
Traditionele horrorfilms uit de jaren zeventig en tachtig, waarin een groep mensen één voor één de morgen niet haalt, hebben we al vaker gezien. Haunt doet eigenlijk exact hetzelfde. Doordat Harper (Katie Stevens) het hoofdpersonage is, weet je al dat zij de meest kans maakt dit horrorfestijn te overleven, ook omdat haar achtergrond wordt uitgelicht. Verwacht geen grote verrassingen in deze weinig orginele en voorspelbare horrorfilm. Geen probleem natuurlijk, voor een gruwelijke popcorn-ervaring. Maar écht eng wordt het helaas ook niet. Afgezien van een paar schrikmomenten zul je vrij nuchter de bioscoopzaal verlaten. Twee sterren voor deze dertien-in-een-dozijn copycat.

Cast
Naast Katie Stevens (Faking It) en Will Brittain (Kong: Skull Island) is ook Andrew Caldwell (iZombie) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Scott Beck en Bryan Woods (Nightlight).

Haunt is vanaf 17 oktober 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Horror, Thriller. Tijdsduur: 92 minuten. IMDb-score 6,3.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV