Zo volg je Wie is de Mol? op tv en online

Zo volg je Wie is de Mol? op tv en online
Via NPO 1, NPO 3 en Gids.tv

Nieuws :

Op zaterdag 7 januari start het 23ste seizoen van Wie is de Mol? op tv en online. De immens populaire spelshow zal waarschijnlijk weer door miljoenen Nederlanders gevolgd gaan worden. Waar kun je Wie is de Mol eigenlijk volgen? Gids.tv zet het voor je op een rij.

Op tv: NPO 1 en NPO 3

Natuurlijk is de reguliere uitzending van Wie is de Mol? ook in dit speciale seizoen weer elke zaterdagavond om 20.30 uur te zien op NPO 1. De kandidaten (bekijk ze hier) en het land waar de kandidaten naartoe afreizen (Zuid-Afrika) zijn bekend. De uitzendingen zijn na de uitzending terug te kijken via Gids.tv.

MolTalk
Het inmiddels ook al traditionale natafelprogramma MolTalk is ook in dit 23ste seizoen gewoon te zien op NPO 3. Dit programma wordt live uitgezonden vanuit Amsterdam. De presentatoren zijn nog steeds Rop Verheijen en Marlijn Weerdenburg. De twee praten met andere oud-mollen en oud-kandidaten over de laatste aflevering. Ook Moltalk terugkijken kan via Gids.tv.

Online: Gids.tv en de Wie is de Mol? app

Op deze site vind je alles wat je moet weten over Wie is de Mol. Zodra alle deelnemers bekend zijn, vind je bijvoorbeeld een overzicht van alle deelnemers én een persoonlijk profiel per deelnemer op Gids.tv. Natuurlijk vind je ook alle mooie en spannende fragmenten uit de uitzendigen en de gaafste Mol-theorieën hier.

Smartphone
En dan hebben we nog die (vernieuwde) Wie is de Mol App. Hierin kunnen alle kijkers en Molloten hun verdachten punten geven en zo zelf een beetje meespelen. Door je aan te sluiten bij groepen wordt het spel nog leuker.

Voor de echte Molloten zijn er ook nog verschillende videoseries en podcasts die aandacht aan het programma besteden. Een bekende fanpodcast is bijvoorbeeld Trust Nobody.

Het 23ste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 7 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Volg de beste theorieën, de hoogtepunten van de opdracht en de beste hints van Wie is de Mol? ook via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV