Fantastische animatiefilm Rango zaterdag te zien op Comedy Central

Fantastische animatiefilm Rango zaterdag te zien op Comedy Central
Ook te streamen via Pathé Thuis

Kijktip :

De laatste jaren zit de carrière van Johnny Depp een beetje in een dipje, maar nog geen tien jaar geleden was hij één van de populairste acteurs op aarde. In 2011 werkte hij weer samen met Pirates of the Caribbean-regisseur Gore Verbinski voor de geweldige animatiefilm Rango en het resultaat is zaterdag te zien op Comedy Central. Je kunt Rango ook streamen via Pathé Thuis.

Het verhaal
De kameleon Rango (met de stem van Depp) wordt uit zijn beschermde leventje als huisdier gerukt en komt in de verlaten woestijn terecht. Na een avontuurlijke reis belandt hij in een uitgedroogd woestijndorpje, waar een ernstig tekort aan water is. Door allerlei stoere verhalen over zichzelf te vertellen zien de dorpsbewoners hem als een held, een rol die de kameleon maar al te graag aanneemt. Maar Rango leert al snel dat het leven van een held niet over rozen gaat en dat je je bij vrienden niet voor hoeft te doen als iemand anders.

Oscarwinnaar
Als acteur won Johnny Depp (nog) nooit een Oscar, maar enkele van zijn films hadden wél succes. Begin 2012 won Rango bijvoorbeeld de Oscar voor Beste Animatiefilm, waarmee het onder meer Kung Fu Panda 2 en Puss in Boots versloeg. Een dikverdiende Oscar in een Pixar-loos jaar, want de animatie in Rango is van absolute topkwaliteit. Het verhaal kan dan misschien niet tippen aan het werk van Pixar, maar uiterst vermakelijk is het zeker. Voeg daar de uitstekende stemmencast aan toe, met naast Depp ook Isla Fisher, Abigail Breslin, Ned Beatty, Bill Nighy, Harry Dean Stanton en Ray Winstone, en je hebt heerlijk zaterdagavond-vermaak.

Rango (2011) wordt beoordeeld met een 7,2 op IMDb en is op zaterdag 18 april om 20.00 uur te zien op Comedy Central. Lees hier waar je Comedy Central kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV