Recensie: Killerman met Liam Hemsworth is misdaad met geheugenverlies

Recensie: Killerman met Liam Hemsworth is misdaad met geheugenverlies
Met heel veel geld en drugs!

Film :

Sinds 19 mei staat de film Killerman op Netflix. Terwijl oudere broer Chris Hemsworth (36) een dikke Netflix-blockbuster aflevert in de vorm van de heftige actiefilm Extraction (lees hier de recensie van Extraction), kan Liam Hemsworth (30) natuurlijk niet achterblijven. Lees hier de filmrecensie van Killerman.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Money laundering
De witwasser Moe Diamond zoekt in New York City wanhopig naar antwoorden nadat hij wakker is geworden zonder geheugen, miljoenen gestolen contanten en drugs en een krankzinnige bemanning van corrupte politieagenten die hem met geweld achtervolgen...

Liam Hemsworth en Diane Guerrero op de vlucht in de film 'Killerman'

Beoordeling van Gids.tv: ★★½
Kleine films die niet in onze bioscoopzalen verschijnen, zijn niet altijd regelrechte rampen. Hoewel Killerman heel moeizaam van start gaat, blijft het verhaal toch aardig boeien. Na de achtervolging en blikschade stort de film halverwege behoorlijk in. Liam Hemsworth blinkt niet uit in geweldig acteerwerk en zodoende blijft deze misdaadfilm hangen in middelmatigheid. Maar dan: suprise! En komt er toch nog een aardige en slimme plotwending in de finale die je toch doet opveren uit je luie stoel. 2,5 ster.

Cast
Naast Liam Hemsworth (Independence Day: Resurgence) en Diane Guerrero (Orange Is the New Black) is ook Zlatko Buric (2012) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Malik Bader (Only Cash).

Killerman is vanaf 19 mei 2020 op Netflix te zien. Genre: Misdaad, Actie. Tijdsduur: 112 minuten. IMDb-score: 5,6.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV