Zien: Jandino Asporaat als hilarische 'baby Judeska'

Zien: Jandino Asporaat als hilarische 'baby Judeska'

Jandino Asporaat is erg druk geweest want hij komt met een derde Judeska-film genaamd Bon Bini: Judeska in da House. De altijd vrolijke Jandino kon het niet laten om tijdens de opnames een Instagramvideo te delen van een 5-jarige Judeska.

De acteur deelt namelijk een grappig filmpje waarin hij zichzelf voorstelt als de 'baby Judeska' die al fantaseert over haar grote liefdes John Williams en Humberto Tan: "John Williams wil ik hebben en zijn andere vriend Humberto. Ik ga met een van die twee trouwen", zegt Jandino met de grappige Snapchat filter. Bekijk de video hieronder.

Zien: <em>Jandino Asporaat</em> als hilarische 'baby Judeska' Jandino Asporaat is erg druk geweest want hij komt met een derde Judeska-film genaamd Bon Bini: Judeska in da House. De altijd vrolijke Jandino kon het niet laten om tijdens de opnames een Instagramvideo te delen van een 5-jarige Judeska. De acteur deelt namelijk een grappig filmpje waarin hij zichzelf voorstelt als de 'baby Judeska' die al fantaseert over haar grote liefdes John Williams en Humberto Tan: "John Williams wil ik hebben en zijn andere vriend Humberto. Ik ga met een van die twee trouwen", zegt Jandino met de grappige Snapchat filter. Bekijk de video hieronder. Bekijk de video met Jandino als 'baby Judeska' hierboven. De film Bon Bini: Judeska in da House is vanaf donderdag 10 december in de bioscoop te zien. Bekijk ook Kijken: Jandino Asporaat werkt aan coronafilm met Judeska (video) Bekijk deze video »

Bekijk de video met Jandino als 'baby Judeska' hierboven. De film Bon Bini: Judeska in da House is vanaf donderdag 10 december in de bioscoop te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV