Op1 gemist? Raymon Pouwels heeft het grootste e-sharing bedrijf ter wereld (video)

Op1 gemist? Raymon Pouwels heeft het grootste e-sharing bedrijf ter wereld (video)

Donderdag 5 mei 2022 om 23:55

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Raymon Pouwels heeft het grootste <em>e-sharing</em> bedrijf ter wereld (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Nederlandse ondernemers Raymon Pouwels en Iris Kramer hebben dit jaar een plek veroverd op de prestigieuze Forbes 30 under 30. Dé lijst waarop de 30 meest invloedrijke Europeanen onder de 30 jaar in hun vakgebied staan. Pouwels heeft het grootste e-sharing bedrijf ter wereld. Hij vertelt in Op1: 'We zijn tweeënhalf jaar geleden gestart. We zijn ooit begonnen met 168 scootertjes in Eindhoven met het idee de wereld duurzamer te maken en dat het bezit van een auto niet meer nodig is.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Raymon Pouwels heeft het grootste e-sharing bedrijf ter wereld (video)

Nederlandse ondernemers Raymon Pouwels en Iris Kramer hebben dit jaar een plek veroverd op de prestigieuze Forbes 30 under 30. Dé lijst waarop de 30 meest invloedrijke Europeanen onder de 30 jaar in hun vakgebied staan. Pouwels heeft het grootste e-sharing bedrijf ter wereld. Hij vertelt in Op1: 'We zijn tweeënhalf jaar geleden gestart. We zijn ooit begonnen met 168 scootertjes in Eindhoven met het idee de wereld duurzamer te maken en dat het bezit van een auto niet meer nodig is.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's