Soundos reageert ziedend op uitleg 'zwangerschapsdiscriminatie' (video)

Soundos reageert ziedend op uitleg 'zwangerschapsdiscriminatie' (video)

Donderdag 2 juni 2022 om 13:38

Soundos El Ahmadi reageert via haar Instagram behoorlijk pittig op de uitleg die gegeven werd voor de vermeende 'zwangerschapsdiscriminatie'. Zo is ze volgens eigen zeggen helemaal niet hoogzwanger tijdens de productie, weet het castingbureau helemaal niet hoe ver ze is in haar zwangerschap, en bepaalt ze zelf wel wat ze wel of niet aan kan. Ze baalt van de '15 op elkaar lijkende mannen die dat voor haar beslissen'. "Je lult! Je lult uit je nek, en dat weten jullie!" zo concludeert Soundos.

Bekijk het fragment van de Instagram van Soundos (@soundos_el_ahmadi) hieronder.

Soundos reageert ziedend op uitleg 'zwangerschapsdiscriminatie' (video) Soundos El Ahmadi reageert via haar Instagram behoorlijk pittig op de uitleg die gegeven werd voor de vermeende 'zwangerschapsdiscriminatie'. Zo is ze volgens eigen zeggen helemaal niet hoogzwanger tijdens de productie, weet het castingbureau helemaal niet hoe ver ze is in haar zwangerschap, en bepaalt ze zelf wel wat ze wel of niet aan kan. Ze baalt van de '15 op elkaar lijkende mannen die dat voor haar beslissen'. "Je lult! Je lult uit je nek, en dat weten jullie!" zo concludeert Soundos. Bekijk het fragment van de Instagram van Soundos (@soundos_el_ahmadi) hieronder. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zwangerschapsdiscriminatie wordt werkelijkheid voor Soundos El Ahmadi: "Heel verdrietig" (video) Bekijk deze video » Zien: Soundos El Ahmadi woest vanwege afwijzing filmrol Bekijk deze video » Reactie op pislinke Soundos inzake 'zwangerschapsdiscriminatie' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's