Op1 gemist? Soumaya Ahouaoui over haar rol in bioscoopfilm Marokkaanse Bruiloft

Op1 gemist? Soumaya Ahouaoui over haar rol in bioscoopfilm Marokkaanse Bruiloft

Maandag 6 juni 2022 om 23:31

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 6 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Soumaya Ahouaoui</em> over haar rol in bioscoopfilm <em>Marokkaanse Bruiloft</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 6 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. In Marokkaanse bruiloft (lees hier onze recensie) kruipt Soumaya Ahouaoui in de rol van Yasmine, een Marokkaanse vrouw die er alles aan doet om goede strafrechtadvocaat te zijn. Bij Op1 vertelt Soumaya over haar rol: "Ik hou ervan als ik een krachtig allround karakter mag spelen. Dat was dit absoluut. Ik mocht zoveel situaties spelen, het was te gek." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Soumaya Ahouaoui over haar rol in bioscoopfilm Marokkaanse Bruiloft

In Marokkaanse bruiloft (lees hier onze recensie) kruipt Soumaya Ahouaoui in de rol van Yasmine, een Marokkaanse vrouw die er alles aan doet om goede strafrechtadvocaat te zijn. Bij Op1 vertelt Soumaya over haar rol: "Ik hou ervan als ik een krachtig allround karakter mag spelen. Dat was dit absoluut. Ik mocht zoveel situaties spelen, het was te gek."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's