Op1 gemist? Minister Robbert Dijkgraaf over miljardeninvestering onderwijs

Op1 gemist? Minister Robbert Dijkgraaf over miljardeninvestering onderwijs

Vrijdag 17 juni 2022 om 23:01

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Minister <em>Robbert Dijkgraaf</em> over miljardeninvestering onderwijs Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Ons hoger onderwijs behoort tot de wereldtop, maar er moet snel iets gebeuren om dat niveau te behouden. Minister van Onderwijs Robbert Dijkgraaf presenteerde vandaag een miljardeninvestering om onder meer de prestatiedruk bij zowel studenten als docenten te gaan verlagen. Bij Op1 vertelt Dijkgraaf over de aanpak: "We gaan hen werkkapitaal geven, waarvan ze zelf mogen besluiten hoe ze dat inzetten." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Minister Robbert Dijkgraaf over miljardeninvestering onderwijs

Ons hoger onderwijs behoort tot de wereldtop, maar er moet snel iets gebeuren om dat niveau te behouden. Minister van Onderwijs Robbert Dijkgraaf presenteerde vandaag een miljardeninvestering om onder meer de prestatiedruk bij zowel studenten als docenten te gaan verlagen. Bij Op1 vertelt Dijkgraaf over de aanpak: "We gaan hen werkkapitaal geven, waarvan ze zelf mogen besluiten hoe ze dat inzetten."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's