Robbert Dijkgraaf in Khalid & Sophie over ongenoegen studenten en plannen kabinet

Robbert Dijkgraaf in Khalid & Sophie over ongenoegen studenten en plannen kabinet

Woensdag 8 juni 2022 om 21:07

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 8 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Robbert Dijkgraaf</em> in <em>Khalid &amp; Sophie</em> over ongenoegen studenten en plannen kabinet Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 8 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Robbert Dijkgraaf reageert op de studenten die niet blij worden van de plannen met het onderwijs: "Een miljard per jaar wat we investeren in deze jongeren is een groot bedrag. Dit bedrag gaat hun helpen in een tijd wat we toen, vorig jaar, niet eens zagen aankomen." Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Robbert Dijkgraaf in Khalid & Sophie over ongenoegen studenten en plannen kabinet

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Robbert Dijkgraaf reageert op de studenten die niet blij worden van de plannen met het onderwijs: "Een miljard per jaar wat we investeren in deze jongeren is een groot bedrag. Dit bedrag gaat hun helpen in een tijd wat we toen, vorig jaar, niet eens zagen aankomen."

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's