Jandino Asporaat over de première van Bon Bini Holland 3: "Een gekkenhuis!"

Jandino Asporaat over de première van Bon Bini Holland 3: "Een gekkenhuis!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 28 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jandino Asporaat</em> over de première van <em>Bon Bini Holland 3</em>: &quot;Een gekkenhuis!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 28 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. De Bon Bini Holland-films van Jandino Asporaat zijn een groot succes in de Nederlandse bioscopen, hoewel de serieuze filmcritici er over het algemeen weinig goede woorden voor over hebben. Het derde deel gaat nu in première en Asporaat en co-acteur Najib Amhali komen daar net vandaan. Volgens Asporaat was het "een gekkenhuis". Maar: wat is het geheim van deze filmreeks, en waarom komen er zo veel mensen op af? Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jandino Asporaat over de première van Bon Bini Holland 3: "Een gekkenhuis!"

De Bon Bini Holland-films van Jandino Asporaat zijn een groot succes in de Nederlandse bioscopen, hoewel de serieuze filmcritici er over het algemeen weinig goede woorden voor over hebben. Het derde deel gaat nu in première en Asporaat en co-acteur Najib Amhali komen daar net vandaan. Volgens Asporaat was het "een gekkenhuis". Maar: wat is het geheim van deze filmreeks, en waarom komen er zo veel mensen op af?

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV