Zien: Vrouwen lastiggevallen door Max Verstappen-fans tijdens GP Oostenrijk

Zien: Vrouwen lastiggevallen door Max Verstappen-fans tijdens GP Oostenrijk

Zondag 10 juli 2022 om 23:00

Meerdere vrouwelijke bezoekers van de Formule 1-race in Oostenrijk hebben hun beklag gedaan over het gedrag van de daar aanwezige, voornamelijk Nederlandse fans. De vrouwen zouden diverse keren zijn lastiggevallen door Red Bull Racing-fans.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Vrouwen lastiggevallen door <em>Max Verstappen-fans</em> tijdens <em>GP Oostenrijk</em> Meerdere vrouwelijke bezoekers van de Formule 1-race in Oostenrijk hebben hun beklag gedaan over het gedrag van de daar aanwezige, voornamelijk Nederlandse fans. De vrouwen zouden diverse keren zijn lastiggevallen door Red Bull Racing-fans. Tekst gaat verder onder de video. Onaanvaardbaar gedragCoureurs en Formule 1-teams hebben dit weekend hun afschuw uitgesproken over het gedrag. De organisatie gaat in gesprek met vrouwelijke bezoekers die te maken hebben gehad met intimidatie op en naast het circuit. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: F1-fans klaar voor Max Verstappen in Oostenrijk (video) Bekijk deze video » GP van Oostenrijk: Auto van Carlos Sainz vat vlam, bekijk de beelden Bekijk deze video »
Nieuws :

Onaanvaardbaar gedrag
Coureurs en Formule 1-teams hebben dit weekend hun afschuw uitgesproken over het gedrag. De organisatie gaat in gesprek met vrouwelijke bezoekers die te maken hebben gehad met intimidatie op en naast het circuit.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's