Renze: Olivia en Paul Sinha treden live op met hun single 'Elektriciteit'

Renze: Olivia en Paul Sinha treden live op met hun single 'Elektriciteit'

Dinsdag 12 juli 2022 om 08:43

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van maandag 11 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

<em>Renze</em>: Olivia en Paul Sinha treden live op met hun single 'Elektriciteit' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van maandag 11 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. Steeds meer Nederlands-Vlaamse samenwerkingen bestormen de Top 40 in Nederland en België. Om dat te vieren waren maandag bij Renze niet één, maar twee optredens te zien. De jonge talenten Olivia (een Vlaamse zangeres) en Paul Sinha (een Nederlandse rapper) brachten hun single 'Elektriciteit' live in de uitzending ten gehore. Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Renze: Olivia en Paul Sinha treden live op met hun single 'Elektriciteit'

Steeds meer Nederlands-Vlaamse samenwerkingen bestormen de Top 40 in Nederland en België. Om dat te vieren waren maandag bij Renze niet één, maar twee optredens te zien. De jonge talenten Olivia (een Vlaamse zangeres) en Paul Sinha (een Nederlandse rapper) brachten hun single 'Elektriciteit' live in de uitzending ten gehore.

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's