Live stream Tour de France etappe 21 (Nanterre – Champs-Élysées)

Live stream Tour de France etappe 21 (Nanterre – Champs-Élysées)

Kijk zondag 24 juli vanaf 17.35 uur LIVE naar Tour de France etappe 21 via de livestream hierboven.

Het is klaar: de Tour komt zondag aan in de - voor veel mensen in het peleton - langverwachte hoofdstad van Frankrijk: Parijs. Wie wint er op de Champs-Élysées en komt Jonas Vingegaard ongehavend binnen?

Routeprofiel

Bron: letour.fr

De 21ste etappe van de Tour de France 2022 is op zondag 24 juli te zien op NPO 1, Eurosport 2, België Eén en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv.

Live stream <em>Tour de France</em> etappe 21 (<em>Nanterre – Champs-Élysées</em>) Kijk zondag 24 juli vanaf 17.35 uur LIVE naar Tour de France etappe 21 via de livestream hierboven. Het is klaar: de Tour komt zondag aan in de - voor veel mensen in het peleton - langverwachte hoofdstad van Frankrijk: Parijs. Wie wint er op de Champs-Élysées en komt Jonas Vingegaard ongehavend binnen? Routeprofiel Bron: letour.fr De 21ste etappe van de Tour de France 2022 is op zondag 24 juli te zien op NPO 1, Eurosport 2, België Eén en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Tour de France etappe 19: Nog meer succes voor Jumbo-Visma Bekijk deze video » Zien: Jonas Vingegaard rijdt richting Tourzege, Wout van Aert wint 20e etappe Bekijk deze video »
Live :
Live stream Tour de France etappe 21 (Nanterre – Champs-Élysées)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV