Zien: Victor Löw krijgt de schrik van zijn leven vanwege plofkraak Amsterdam

Zien: Victor Löw krijgt de schrik van zijn leven vanwege plofkraak Amsterdam

Maandag 25 juli 2022 om 22:37

Zien: <em>Victor Löw</em> krijgt de schrik van zijn leven vanwege <em>plofkraak</em> Amsterdam Bewoners in de omgeving van het Beukenplein in Amsterdam-Oost zijn vannacht opgeschrikt door een plofkraak bij een geldautomaat in een winkel. Acteur Victor Löw is woonachtig in Amsterdam-Oost en kreeg de schrik van zijn leven, bij Shownieuws vertelt hij over de plofkraak. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook 112 Vandaag: enorme ravage na plofkraak bij juwelierszaak in Groningen Bekijk deze video »
Nieuws :

Bewoners in de omgeving van het Beukenplein in Amsterdam-Oost zijn vannacht opgeschrikt door een plofkraak bij een geldautomaat in een winkel. Acteur Victor Löw is woonachtig in Amsterdam-Oost en kreeg de schrik van zijn leven, bij Shownieuws vertelt hij over de plofkraak.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's