ZIEN: Bridget Maasland slachtoffer van nep-accounts, 'Ik vraag niet om geld'

ZIEN: Bridget Maasland slachtoffer van nep-accounts, 'Ik vraag niet om geld'

Volgers van Bridget Maasland stonden dinsdag raar te kijken toen ze ineens geen selfie maar een waarschuwing voor hun kiezen kregen. Wat blijkt: er gaan een aantal nep-accounts van de RTL-presentatrice rond op sociale media en daar wil Maasland ze voor waarschuwen.

'Ik vraag nooit geld'
Blijkbaar proberen die accounts geld van mensen af te troggelen en dat zou Bridget zelf nooit doen, benadrukt ze nog maar even: 'Ik zou nooit geld aan jullie vragen, so you know.' Haar Instagrampost zie je hieronder.

ZIEN: <em>Bridget Maasland</em> slachtoffer van nep-accounts, 'Ik vraag niet om geld' Volgers van Bridget Maasland stonden dinsdag raar te kijken toen ze ineens geen selfie maar een waarschuwing voor hun kiezen kregen. Wat blijkt: er gaan een aantal nep-accounts van de RTL-presentatrice rond op sociale media en daar wil Maasland ze voor waarschuwen. 'Ik vraag nooit geld'Blijkbaar proberen die accounts geld van mensen af te troggelen en dat zou Bridget zelf nooit doen, benadrukt ze nog maar even: 'Ik zou nooit geld aan jullie vragen, so you know.' Haar Instagrampost zie je hieronder. Bekijk ook Shownieuws: 'Gordon ging zelf doktertje spelen, met bijna desastreuze gevolgen' Bekijk deze video » Telegraaf: is vreemdgaan Koen Verweij reden voor breuk met Jutta Leerdam? Bekijk deze video »


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV