Hart van Nederland: stalker schiet ex dood bij drama in Roermond (video)

Hart van Nederland: stalker schiet ex dood bij drama in Roermond (video)

<em>Hart van Nederland</em>: stalker schiet ex dood bij drama in Roermond (video) Bij een schietincident in een woning in Roermond zijn twee doden gevallen, dat bevestigt een woordvoerder van de politie Noord-Limburg aan Hart van Nederland. Het gaat om de bewoonster en een man. Beide slachtoffers zijn door schotwonden om het leven gekomen. Volgens Hart van Nederland is het inmiddels duidelijk dat het vrouwelijke slachtoffer door de man, die haar stalkte, is neergeschoten. De man pleegde daarna zelfmoord. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: Boeren blokkeren papierfabriek Parenco vanwege hoge stikstofuitstoot Bekijk deze video » Video: hulpdiensten zoeken overboord geslagen man (22) in de Maas Bekijk deze video » Bizarre beelden: bekijk de eerste tweekoppige schildpad van Nederland Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bij een schietincident in een woning in Roermond zijn twee doden gevallen, dat bevestigt een woordvoerder van de politie Noord-Limburg aan Hart van Nederland. Het gaat om de bewoonster en een man. Beide slachtoffers zijn door schotwonden om het leven gekomen. Volgens Hart van Nederland is het inmiddels duidelijk dat het vrouwelijke slachtoffer door de man, die haar stalkte, is neergeschoten. De man pleegde daarna zelfmoord.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV