Kijk LIVE: Skûtsjesilen 2022 in Elahuizen (Ealahuzen)

Kijk LIVE: Skûtsjesilen 2022 in Elahuizen (Ealahuzen)

Met windkracht 4 en een lekker zonnetje wordt het vrijdag goed vaarweer in Elahuizen, waar de zesde dag van het SKS Skûtsjesilen 2022 plaatsvindt. Wie de Friese wedstrijd van dichtbij wil aanschouwen: vanaf de oevers van het dorp zijn de zeilboten goed te zien, zo meldt de organisatie.

Je kunt het SKS Skûtsjesilen 2022 in Elahuizen LIVE volgen, via onderstaande video van Omroep Friesland. De uitzending begint om 14:00 uur.

Kijk LIVE: <em>Skûtsjesilen 2022</em> in Elahuizen (<em>Ealahuzen</em>) Met windkracht 4 en een lekker zonnetje wordt het vrijdag goed vaarweer in Elahuizen, waar de zesde dag van het SKS Skûtsjesilen 2022 plaatsvindt. Wie de Friese wedstrijd van dichtbij wil aanschouwen: vanaf de oevers van het dorp zijn de zeilboten goed te zien, zo meldt de organisatie. Je kunt het SKS Skûtsjesilen 2022 in Elahuizen LIVE volgen, via onderstaande video van Omroep Friesland. De uitzending begint om 14:00 uur. Bekijk ook Lume Paulusma: Piet was groot fan van skûtsjesilen (video) Bekijk deze video » Shownieuws: Amalia bezocht Cooldown Café in Amsterdam Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: Skûtsjesilen 2022 in Elahuizen (Ealahuzen)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV