Vandaag Inside gemist? Hélène Hendriks wil dochter Johan Derksen als sidekick in HLF8

Vandaag Inside gemist? Hélène Hendriks wil dochter Johan Derksen als sidekick in HLF8

Zaterdag 20 augustus 2022 om 10:04

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 19 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Marieke Derksen, de dochter van Johan, is benaderd voor HLF8 als sidekick. Hélène Hendriks onthulde vrijdagavond in Vandaag Inside dat ze Marieke Derksen graag in de talkshow wilde hebben, maar dat die niet mocht van haar vader.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Vandaag Inside</em> gemist? <em>Hélène Hendriks</em> wil dochter Johan Derksen als sidekick in <em>HLF8</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 19 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Marieke Derksen, de dochter van Johan, is benaderd voor HLF8 als sidekick. Hélène Hendriks onthulde vrijdagavond in Vandaag Inside dat ze Marieke Derksen graag in de talkshow wilde hebben, maar dat die niet mocht van haar vader. Tekst gaat verder onder de video. Meer onderscheidenVolgens Hélène moet er namelijk het een en ander veranderen aan HFL8. "Als we doen wat we deden, krijgen we wat we kregen", vertelt ze in Vandaag Inside. De presentatrice besloot daarom een mail te sturen met een aantal verbeterpunten. Volgens Hélène lijken alle talkshow op elkaar en moet HLF8 zich meer onderscheiden. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Meer onderscheiden
Volgens Hélène moet er namelijk het een en ander veranderen aan HFL8. "Als we doen wat we deden, krijgen we wat we kregen", vertelt ze in Vandaag Inside. De presentatrice besloot daarom een mail te sturen met een aantal verbeterpunten. Volgens Hélène lijken alle talkshow op elkaar en moet HLF8 zich meer onderscheiden.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's