Zien: Hélène Hendriks en Talpa reageren op afwezigheid Johnny de Mol

Zien: Hélène Hendriks en Talpa reageren op afwezigheid Johnny de Mol

Johnny de Mol keert na de zomer voorlopig niet terug als presentator van HLF8. De presentator zal twee maanden worden vervangen door Leonie ter Braak en Hélène Hendriks. De 43-jarige presentator wordt door zijn ex-vriendin Shima Kaes beschuldigd van mishandeling.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Hélène Hendriks</em> en Talpa reageren op afwezigheid <em>Johnny de Mol</em> Johnny de Mol keert na de zomer voorlopig niet terug als presentator van HLF8. De presentator zal twee maanden worden vervangen door Leonie ter Braak en Hélène Hendriks. De 43-jarige presentator wordt door zijn ex-vriendin Shima Kaes beschuldigd van mishandeling. Tekst gaat verder onder de video. Reactie Talpa & Hélène HendriksTalpa laat aan De Telegraaf weten dat Johnny de Mol 'zijn werkzaamheden weer oppakt bij HLF8 zodra er meer duidelijkheid is in het proces'. Hélène Hendriks reageerde verbaasd op het nieuws. De presentatrice was al gepolst door Talpa, maar wist niet dat het al helemaal rond zou zijn. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Bram Moszkowicz reageert op beschuldiging Johnny de Mol: "Van mij hoeft hij niet weg" Bekijk deze video » Zien: John de Mol eist 27.500 euro van Roddelpraat vanwege uitspraken zwijggeld Bekijk deze video »
Viral :
Zien: Hélène Hendriks en Talpa reageren op afwezigheid Johnny de Mol

Reactie Talpa & Hélène Hendriks
Talpa laat aan De Telegraaf weten dat Johnny de Mol 'zijn werkzaamheden weer oppakt bij HLF8 zodra er meer duidelijkheid is in het proces'. Hélène Hendriks reageerde verbaasd op het nieuws. De presentatrice was al gepolst door Talpa, maar wist niet dat het al helemaal rond zou zijn.

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's