Beste Zangers: eerste beelden Sarita Lorena met Mag ik dan bij jou van Claudia de Breij

Beste Zangers: eerste beelden Sarita Lorena met Mag ik dan bij jou van Claudia de Breij

Donderdag 25 augustus 2022 om 10:43

Vanavond staat Beste Zangers in het teken van Claudia de Breij. Andere artiesten als Blanks, Roxeanne Hazes en Jaap Reesema zingen liedjes van de comédienne. En het is natuurlijk de grote vraag of iemand het aandurft om een eigen versie van de megahit Mag ik dan bij jou ten gehore te brengen. In de eerste beelden is te zien dat Sarita Lorena optreedt met dit nummer, en Claudia noemt dit optreden ‘ontwapenend’.

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Beste Zangers hieronder.

Beste Zangers is elke donderdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beste Zangers</em>: eerste beelden Sarita Lorena met <em>Mag ik dan bij jou</em> van Claudia de Breij Vanavond staat Beste Zangers in het teken van Claudia de Breij. Andere artiesten als Blanks, Roxeanne Hazes en Jaap Reesema zingen liedjes van de comédienne. En het is natuurlijk de grote vraag of iemand het aandurft om een eigen versie van de megahit Mag ik dan bij jou ten gehore te brengen. In de eerste beelden is te zien dat Sarita Lorena optreedt met dit nummer, en Claudia noemt dit optreden ‘ontwapenend’. Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Beste Zangers hieronder. Beste Zangers is elke donderdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Beste Zangers gemist? Jaap Reesema zingt 'Ik hoor alleen bij jou' (video) Bekijk deze video » Beste Zangers draait donderdag om Claudia de Breij: hoe zien collega’s haar? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's