Op1 gemist? Rauwe dramaserie Sihame gaat over exposing en shaming (video)

Op1 gemist? Rauwe dramaserie Sihame gaat over exposing en shaming (video)

Maandag 5 september 2022 om 23:59

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 5 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Rauwe dramaserie <em>Sihame</em> gaat over exposing en shaming (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 5 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De nieuwste serie uit de Mocro Maffia stal, Sihame, blijkt een online hit. In Sihame gaat een jonge vrouw op zoek naar wraak nadat er een seksvideo van haar online is geplaatst. Met de serie willen actrice Ahlaam Teghadouini en regisseur Shamira Raphaëla het steeds groter wordende, maar vaak onzichtbare probleem van online exposing aanpakken. De serie is opvallend rauw. 'We vonden het heel belangrijk om een keer een vrouwelijke rol te hebben die uit de conventionele slachtofferrol stapt.' Ook is het volgens de makers belangrijk dat de serie door vrouwen is gemaakt. Ze vertellen erover in bovenstaande video. Sihame is elke zondag te zien om 20.15 uur op NPO 3 en op NPO Start. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Rauwe dramaserie Sihame gaat over exposing en shaming (video)

De nieuwste serie uit de Mocro Maffia stal, Sihame, blijkt een online hit. In Sihame gaat een jonge vrouw op zoek naar wraak nadat er een seksvideo van haar online is geplaatst. Met de serie willen actrice Ahlaam Teghadouini en regisseur Shamira Raphaëla het steeds groter wordende, maar vaak onzichtbare probleem van online exposing aanpakken. De serie is opvallend rauw. 'We vonden het heel belangrijk om een keer een vrouwelijke rol te hebben die uit de conventionele slachtofferrol stapt.' Ook is het volgens de makers belangrijk dat de serie door vrouwen is gemaakt. Ze vertellen erover in bovenstaande video.

Sihame is elke zondag te zien om 20.15 uur op NPO 3 en op NPO Start. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's