De vuilste jobs van Nederland: ratten in het riool zorgen voor trillende handjes

De vuilste jobs van Nederland: ratten in het riool zorgen voor trillende handjes

In het nieuwe RTL 5-programma De vuilste jobs van Nederland, dat vanavond voor de tweede keer op de buis te zien is, volgen we een aantal mensen die een 'vies beroep' uitoefenen. De mannen in de video hieronder zijn aan het trillen van de ratten in het riool: "Ratten, daar ben ik echt panisch voor." Bekijk het fragment van De vuilste jobs van Nederland hieronder.

Het nieuwe programma De vuilste jobs van Nederland is vanaf donderdag 1 september, wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De vuilste jobs van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

<em>De vuilste jobs van Nederland</em>: ratten in het riool zorgen voor trillende handjes In het nieuwe RTL 5-programma De vuilste jobs van Nederland, dat vanavond voor de tweede keer op de buis te zien is, volgen we een aantal mensen die een 'vies beroep' uitoefenen. De mannen in de video hieronder zijn aan het trillen van de ratten in het riool: "Ratten, daar ben ik echt panisch voor." Bekijk het fragment van De vuilste jobs van Nederland hieronder. Het nieuwe programma De vuilste jobs van Nederland is vanaf donderdag 1 september, wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De vuilste jobs van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuw De Vuilste Jobs van Nederland: "Gatver het loopt mijn handschoen in" Bekijk deze video » De vuilste Jobs van Nederland: Jimmy en Thomas maken huis van overleden persoon schoon Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV