Johan Derksen haalt uit naar Vera Bergkamp: "Geen kwaliteiten kunnen ontdekken"

Johan Derksen haalt uit naar Vera Bergkamp: "Geen kwaliteiten kunnen ontdekken"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> haalt uit naar <em>Vera Bergkamp</em>: &quot;Geen kwaliteiten kunnen ontdekken&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Nee, Johan Derksen heeft geen goed woord over voor het onderzoek van Tweede Kamervoorzitter Vera Bergkamp naar haar voorganger, Khadija Arib. Er zijn wel meer aspecten aan Bergkamp die Derksen al tijden een doorn in het oog zijn. "Die kan totaal geen orde houden en staat nu te gloriëren. Zij zal haar voorganger Arib, die werd overladen met schouderklopjes voor haar uitstekende voorzitterschap, even aanpakken. Die Bergkamp staat er alleen omdat Kaag haar daar neergezet heeft, niet omdat ze kwaliteiten heeft. Want die heb ik nog nooit kunnen ontdekken!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Nee, Johan Derksen heeft geen goed woord over voor het onderzoek van Tweede Kamervoorzitter Vera Bergkamp naar haar voorganger, Khadija Arib. Er zijn wel meer aspecten aan Bergkamp die Derksen al tijden een doorn in het oog zijn. "Die kan totaal geen orde houden en staat nu te gloriëren. Zij zal haar voorganger Arib, die werd overladen met schouderklopjes voor haar uitstekende voorzitterschap, even aanpakken. Die Bergkamp staat er alleen omdat Kaag haar daar neergezet heeft, niet omdat ze kwaliteiten heeft. Want die heb ik nog nooit kunnen ontdekken!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV