Ouders overleden Carlo Heuvelman spreken verdachten aan: "Wat heeft Carlo jullie aangedaan"

Ouders overleden Carlo Heuvelman spreken verdachten aan: "Wat heeft Carlo jullie aangedaan"

Donderdag 13 oktober 2022 om 21:56

Op de zevende dag van het proces rond het fatale geweld op Mallorca van juli vorig jaar, kregen vanmorgen de ouders en vriendin van de doodgeschopte Carlo Heuvelman het woord. Ze willen maar één ding, antwoord op de vraag wat er precies is gebeurd vorig jaar zomer op Mallorca.

Tekst gaat verder onder de video.

Ouders overleden <em>Carlo Heuvelman</em> spreken verdachten aan: &quot;Wat heeft Carlo jullie aangedaan&quot; Op de zevende dag van het proces rond het fatale geweld op Mallorca van juli vorig jaar, kregen vanmorgen de ouders en vriendin van de doodgeschopte Carlo Heuvelman het woord. Ze willen maar één ding, antwoord op de vraag wat er precies is gebeurd vorig jaar zomer op Mallorca. Tekst gaat verder onder de video. Moeder Carlo Heuvelman"Wat heeft Carlo jullie aangedaan? Wát? Ik hoop dat ik ooit dat antwoord nog eens krijg", aldus de moeder van Carlo Heuvelman. De vader van Carlo deed daarna een klemmend beroep op de verdachten, ‘de jongvolwassenen’, en ook op hun ouders om het zwijgen te doorbreken. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Ouders overleden Carlo Heuvelman spreken verdachten aan: "Wat heeft Carlo jullie aangedaan"

Moeder Carlo Heuvelman
"Wat heeft Carlo jullie aangedaan? Wát? Ik hoop dat ik ooit dat antwoord nog eens krijg", aldus de moeder van Carlo Heuvelman. De vader van Carlo deed daarna een klemmend beroep op de verdachten, ‘de jongvolwassenen’, en ook op hun ouders om het zwijgen te doorbreken.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's