Saskia Belleman in Op1 over zaak Carlo Heuvelman: 'Voor familie om gek van te worden'

Saskia Belleman in Op1 over zaak Carlo Heuvelman: 'Voor familie om gek van te worden'

Vrijdag 7 oktober 2022 om 23:52

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Saskia Belleman in <em>Op1</em> over zaak Carlo Heuvelman: 'Voor familie om gek van te worden' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Sanil B., de hoofdverdachte van de fatale mishandeling van Carlo Heuvelman, ontkent vandaag met hem gevochten te hebben. Terwijl op zijn schoen volgens het NFI het DNA van Carlo is gevonden. Rechtbankverslaggever van de Telegraaf Saskia Belleman volgt de zaak op de voet en vertelde vrijdag in Op1 'Het is voor de familie om gek van te worden. Het is net zoals de rechter zegt: het kan niet dat niemand iets heeft gezien.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Saskia Belleman in Op1 over zaak Carlo Heuvelman: 'Voor familie om gek van te worden'

Sanil B., de hoofdverdachte van de fatale mishandeling van Carlo Heuvelman, ontkent vandaag met hem gevochten te hebben. Terwijl op zijn schoen volgens het NFI het DNA van Carlo is gevonden. Rechtbankverslaggever van de Telegraaf Saskia Belleman volgt de zaak op de voet en vertelde vrijdag in Op1 'Het is voor de familie om gek van te worden. Het is net zoals de rechter zegt: het kan niet dat niemand iets heeft gezien.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's