Nieuwe beelden Judas II: Astrid Holleeder clasht met Willem: 'Fucking crimineel!'

Nieuwe beelden Judas II: Astrid Holleeder clasht met Willem: 'Fucking crimineel!'

Maandag 17 oktober 2022 om 16:38

In RTL Boulevard zie je vanavond spectaculaire nieuwe beelden van de serie Judas II: Dagboek van een Getuige, die vanaf 10 november te zien is bij Videoland. Tijdens de getuigenverhoren van Astrid tijdens de zitting van Willem Holleeder loopt het meerdere malen uit de hand. De briljante Rifka Lodeizen en Gijs Naber laten zich van hun beste kant zien. Bekijk het fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

Nieuwe beelden <em>Judas II</em>: Astrid Holleeder clasht met Willem: 'Fucking crimineel!' In RTL Boulevard zie je vanavond spectaculaire nieuwe beelden van de serie Judas II: Dagboek van een Getuige, die vanaf 10 november te zien is bij Videoland. Tijdens de getuigenverhoren van Astrid tijdens de zitting van Willem Holleeder loopt het meerdere malen uit de hand. De briljante Rifka Lodeizen en Gijs Naber laten zich van hun beste kant zien. Bekijk het fragment hieronder. Lees verder onder de video. 'Monster'Onder andere Rifka Lodeizen, Gijs Naber, Marit van Bohemen en Carry Tefsen keren op 10 november terug met een nieuw seizoen Judas II: Dagboek van een Getuige. De beklemmende serie is het vervolg op Judas dat in 2019 bij Videoland verscheen en toont van binnenuit hoe Astrids leven als getuige eruitziet. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. De dramaserie Judas II: Dagboek van een Getuige is vanaf 10 november te bingen bij Videoland. Willem Holleeder krijgt weer levenslang: bekijk overzicht van zijn criminele leven Bekijk deze video » Trailer: deze nieuwe dramaserie's zijn dit najaar te zien bij Videoland (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: Videoland Academy zorgt voor drie gloednieuwe speelfilms Bekijk deze video »
Serie :
Nieuwe beelden Judas II: Astrid Holleeder clasht met Willem: 'Fucking crimineel!'

'Monster'
Onder andere Rifka Lodeizen, Gijs Naber, Marit van Bohemen en Carry Tefsen keren op 10 november terug met een nieuw seizoen Judas II: Dagboek van een Getuige. De beklemmende serie is het vervolg op Judas dat in 2019 bij Videoland verscheen en toont van binnenuit hoe Astrids leven als getuige eruitziet.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. De dramaserie Judas II: Dagboek van een Getuige is vanaf 10 november te bingen bij Videoland.


Actuele video's

Meer actuele video's