Zijn beelden vechtpartij Glennis Grace in Jumbo ergens te zien?

Zijn beelden vechtpartij Glennis Grace in Jumbo ergens te zien?

Woensdag 26 oktober 2022 om 13:12

UPDATE: Er is tegen Glennis Grace op woensdag 26 oktober 200 uur taakstraf en een voorwaardelijke celstraf van een maand geëist voor het geweldsincident in een Amsterdamse supermarkt in februari dit jaar.

Het massaal aanwezige journaille krijgt woensdag de beelden van de ordinaire vechtpartij van Glennis Grace in de Jumbo te zien maar eigenlijk wil (bijna) iedereen die video natuurlijk zien. Worden die ook openbaar gemaakt of kan niet iemand die aanwezig is in de rechtbank gewoon even stiekem filmen, vragen veel mensen zich af op Twitter.

'Wordt op toegezien'
Rechtbank-verslaggeefster Saskia Belleman, die vandaag uitgebreid verslag doet van het wangedrag van de verguisde zangeres, heeft daar wel een antwoord op: 'Het mag niet, en er wordt op toegezien.'

De tweet van Saskia Belleman en beelden van de aankomst van Glennis Grace bij de rechtbank zie je hieronder:


Zijn beelden vechtpartij <em>Glennis Grace</em> in Jumbo ergens te zien? UPDATE: Er is tegen Glennis Grace op woensdag 26 oktober 200 uur taakstraf en een voorwaardelijke celstraf van een maand geëist voor het geweldsincident in een Amsterdamse supermarkt in februari dit jaar. Het massaal aanwezige journaille krijgt woensdag de beelden van de ordinaire vechtpartij van Glennis Grace in de Jumbo te zien maar eigenlijk wil (bijna) iedereen die video natuurlijk zien. Worden die ook openbaar gemaakt of kan niet iemand die aanwezig is in de rechtbank gewoon even stiekem filmen, vragen veel mensen zich af op Twitter. 'Wordt op toegezien'Rechtbank-verslaggeefster Saskia Belleman, die vandaag uitgebreid verslag doet van het wangedrag van de verguisde zangeres, heeft daar wel een antwoord op: 'Het mag niet, en er wordt op toegezien.' De tweet van Saskia Belleman en beelden van de aankomst van Glennis Grace bij de rechtbank zie je hieronder: Bekijk ook ZIEN: Glennis Grace komt aan bij rechtbank voor Jumbo-zaak (video) Bekijk deze video » Glennis Grace zou gezegd hebben: 'Motherfucker, ik snij je keel door als je het de volgende keer weer doet' (Jumbo-zaak) Bekijk deze video » Glennis Grace in het nauw? 'Been gaat omhoog richting supermarktmedewerker' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's