Glennis Grace zou gezegd hebben: 'Motherfucker, ik snij je keel door als je het de volgende keer weer doet' (Jumbo-zaak)

Glennis Grace zou gezegd hebben: 'Motherfucker, ik snij je keel door als je het de volgende keer weer doet' (Jumbo-zaak)

Woensdag 26 oktober 2022 om 09:47

UPDATE: Er is tegen Glennis Grace op woensdag 26 oktober 200 uur taakstraf en een voorwaardelijke celstraf van een maand geëist voor het geweldsincident in een Amsterdamse supermarkt in februari dit jaar.

Het is een waar mediacircus in en nabij de rechtbank van Amsterdam, waar Glennis Grace terecht staat voor haar rol tijdens de Jumbo-vechtpartij begin dit jaar. Telegraaf-verslaggeefster Saskia Belleman geeft van minuut tot minuut weer wat er zoal gezegd wordt en dat is vrij heftig te noemen. Zo zou de verguisde zangeres dit tegen een medewerker hebben gezegd: 'Motherfucker, ik snij je keel door als je het de volgende keer weer doet.' Daarnaast zou ze naast een klap ook een knietje hebben uitgedeeld.

'Ik pak een mes'
Ook Dion, de ex-vriend van Glennis, zou het nodige geweld hebben gebruikt: 'Hij werkte een Jumbomedewerker tegen de grond, ging op hem zitten en zei dreigend: ,,Ik pak een mes en steek je ogen uit en sla al je tanden eruit, pannenkoek', aldus Belleman.

'Kogels door je kop'
Anthony, de zoon van Glennis die de rel veroorzaakte, blijkt overigens helemaal geen fatsoen te hebben en kraamde naar het schijnt tijdens de vechtpartij teksten uit als 'Ik kom met meer mensen terug. Jullie krijgen allemaal 2 kogels door je kop.'

Enkele heftige tweets van Belleman en de aankomst van Glennis bij de rechtbank zie je hieronder




Glennis Grace zou gezegd hebben: '<em>Motherfucker, ik snij je keel door als je het de volgende keer weer doet</em>' (Jumbo-zaak) UPDATE: Er is tegen Glennis Grace op woensdag 26 oktober 200 uur taakstraf en een voorwaardelijke celstraf van een maand geëist voor het geweldsincident in een Amsterdamse supermarkt in februari dit jaar. Het is een waar mediacircus in en nabij de rechtbank van Amsterdam, waar Glennis Grace terecht staat voor haar rol tijdens de Jumbo-vechtpartij begin dit jaar. Telegraaf-verslaggeefster Saskia Belleman geeft van minuut tot minuut weer wat er zoal gezegd wordt en dat is vrij heftig te noemen. Zo zou de verguisde zangeres dit tegen een medewerker hebben gezegd: 'Motherfucker, ik snij je keel door als je het de volgende keer weer doet.' Daarnaast zou ze naast een klap ook een knietje hebben uitgedeeld. 'Ik pak een mes'Ook Dion, de ex-vriend van Glennis, zou het nodige geweld hebben gebruikt: 'Hij werkte een Jumbomedewerker tegen de grond, ging op hem zitten en zei dreigend: ,,Ik pak een mes en steek je ogen uit en sla al je tanden eruit, pannenkoek', aldus Belleman. Glennis Grace in het nauw? 'Been gaat omhoog richting supermarktmedewerker' Bekijk deze video » 'Kogels door je kop'Anthony, de zoon van Glennis die de rel veroorzaakte, blijkt overigens helemaal geen fatsoen te hebben en kraamde naar het schijnt tijdens de vechtpartij teksten uit als 'Ik kom met meer mensen terug. Jullie krijgen allemaal 2 kogels door je kop.' Enkele heftige tweets van Belleman en de aankomst van Glennis bij de rechtbank zie je hieronder Bekijk ook Welke straf hangt Glennis Grace boven het hoofd volgens advocaat Job Knoester? (Vandaag Inside) Bekijk deze video » ZIEN: Glennis Grace komt aan bij rechtbank voor Jumbo-zaak (video) Bekijk deze video »
TV :
Glennis Grace zou gezegd hebben: 'Motherfucker, ik snij je keel door als je het de volgende keer weer doet' (Jumbo-zaak)

Actuele video's

Meer actuele video's