Een Jaar Van Je Leven: jaloerse Zoë schreeuwt om aandacht bij flirtende Martin en Mex

Een Jaar Van Je Leven: jaloerse Zoë schreeuwt om aandacht bij flirtende Martin en Mex

Woensdag 26 oktober 2022 om 17:38

Het is overduidelijk dat Een Jaar van je leven-kandidaat Zoë van aandacht houdt. Eerder zeurde ze om pijntjes en dit leek de groep niet leuk te vinden. Dit keer zien we tijdens een Halloweenfeest hoe Zoë nogal jaloers reageert op de flirtende Mex en Martin. De jaloerse Zoë schreeuwt letterlijk om aandacht: "Mexxie. Hallo. Ik besta ook nog. Martin niet..." Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: jaloerse Zoë schreeuwt om aandacht bij flirtende Martin en Mex Het is overduidelijk dat Een Jaar van je leven-kandidaat Zoë van aandacht houdt. Eerder zeurde ze om pijntjes en dit leek de groep niet leuk te vinden. Dit keer zien we tijdens een Halloweenfeest hoe Zoë nogal jaloers reageert op de flirtende Mex en Martin. De jaloerse Zoë schreeuwt letterlijk om aandacht: "Mexxie. Hallo. Ik besta ook nog. Martin niet..." Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: Jeffrey wil wraak en leven van iedereen ‘verzieken’ Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: emotionele Madeleine is helemaal klaar met alles en iedereen Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's