S10 openhartig bij Jinek: 'Ik vind het niet erg om eenzaam te zijn'

S10 openhartig bij Jinek: 'Ik vind het niet erg om eenzaam te zijn'

Donderdag 27 oktober 2022 om 09:00

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>S10</em> openhartig bij <em>Jinek</em>: 'Ik vind het niet erg om eenzaam te zijn' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Vrijdag komt het nieuwe album van S10 uit: Ik besta voor altijd zolang jij aan me denkt. Ter ere van die feestelijke gelegenheid is de zangeres deze hele week te gast bij Jinek om te vertellen over haar nieuwe nummers - en die natuurlijk ook live ten gehore te brengen. Woensdag ging het gesprek over het nummer 'Eenzame hoogte', waarin S10 haar eigen eenzaamheid bezingt. De zangeres zit in een tweestrijd: enerzijds vertelt ze het niet erg te vinden om eenzaam te zijn, maar anderzijds voelt ze soms wel de angst om alleen te zijn. Volgens S10 is het niet erg om je eenzaam te voelen. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
S10 openhartig bij Jinek: 'Ik vind het niet erg om eenzaam te zijn'

Vrijdag komt het nieuwe album van S10 uit: Ik besta voor altijd zolang jij aan me denkt. Ter ere van die feestelijke gelegenheid is de zangeres deze hele week te gast bij Jinek om te vertellen over haar nieuwe nummers - en die natuurlijk ook live ten gehore te brengen. Woensdag ging het gesprek over het nummer 'Eenzame hoogte', waarin S10 haar eigen eenzaamheid bezingt. De zangeres zit in een tweestrijd: enerzijds vertelt ze het niet erg te vinden om eenzaam te zijn, maar anderzijds voelt ze soms wel de angst om alleen te zijn. Volgens S10 is het niet erg om je eenzaam te voelen.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's