Jan Roos na tweede rechtszaak Famke Louise: "We hebben gelijk!"

Jan Roos na tweede rechtszaak Famke Louise: "We hebben gelijk!"

Donderdag 27 oktober 2022 om 16:28

Jan Roos en Dennis Schouten stonden vandaag opnieuw tegenover een emotionele Famke Louise in de rechtbank. De zaak draait om een uitzending van Roddelpraat waarin de mannen begin dit jaar een niet-uitgebracht nummer van Famke lieten horen. Ook suggereerden ze dat de zangeres, die op dit moment in De Verraders: Halloween te zien is, in het liedje zegt dat ze is misbruikt door haar voormalige manager Ali B.

Lees verder onder de video.

<em>Jan Roos</em> na tweede rechtszaak <em>Famke Louise</em>: &quot;We hebben gelijk!&quot; Jan Roos en Dennis Schouten stonden vandaag opnieuw tegenover een emotionele Famke Louise in de rechtbank. De zaak draait om een uitzending van Roddelpraat waarin de mannen begin dit jaar een niet-uitgebracht nummer van Famke lieten horen. Ook suggereerden ze dat de zangeres, die op dit moment in De Verraders: Halloween te zien is, in het liedje zegt dat ze is misbruikt door haar voormalige manager Ali B. Lees verder onder de video. KraamtijdIn maart oordeelde de rechter dat Roddelpraat de uitzending offline moest halen en een rectificatie moest plaatsen. Louise zei dat de aandacht voor haar in het YouTube-programma haar kraamtijd heeft verpest. "Ik was net twee weken eerder bevallen en toen kreeg ik dit allemaal over me heen." Het Roddelpraat-duo is maar wat zeker van hun zaak in hoger beroep, vertellen ze ons na afloop. Maar waarom was Dennis zo laat? Bekijk de RTL Boulevard video met het Roddelpraat-duo hierboven. Bekijk ook Video: Dennis Schouten over bizarre ontwikkeling tussen Famke Louise en Roddelpraat Bekijk deze video » Zien: John de Mol eist 27.500 euro van Roddelpraat vanwege uitspraken zwijggeld Bekijk deze video »
Nieuws :
Jan Roos na tweede rechtszaak Famke Louise: "We hebben gelijk!"

Kraamtijd
In maart oordeelde de rechter dat Roddelpraat de uitzending offline moest halen en een rectificatie moest plaatsen. Louise zei dat de aandacht voor haar in het YouTube-programma haar kraamtijd heeft verpest. "Ik was net twee weken eerder bevallen en toen kreeg ik dit allemaal over me heen." Het Roddelpraat-duo is maar wat zeker van hun zaak in hoger beroep, vertellen ze ons na afloop. Maar waarom was Dennis zo laat?

Bekijk de RTL Boulevard video met het Roddelpraat-duo hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's