Dit zijn de eerste beelden van De Verraders Halloween: "Zweet tussen je billen"

Dit zijn de eerste beelden van De Verraders Halloween: "Zweet tussen je billen"

Donderdag 20 oktober 2022 om 15:45

Vanaf volgende week donderdag kunnen we griezelen met De Verraders Halloween. Bekijk hieronder de eerste beelden van de speciale-editie van de Videoland-serie.

Lees verder onder de video.

Dit zijn de eerste beelden van <em>De Verraders Halloween</em>: &quot;Zweet tussen je billen&quot; Vanaf volgende week donderdag kunnen we griezelen met De Verraders Halloween. Bekijk hieronder de eerste beelden van de speciale-editie van de Videoland-serie. Lees verder onder de video. ZweetbillenDe presentatie is dit keer niet in handen van Art Rooijakkers, maar in handen van voormalig deelnemer Frank Evenblij. Shownieuws deelt de eerste beelden met o.a. de deelnemers Soundos El Ahmadi en Famke Louise: "Iedereen heeft zweet tussen z'n billen man", zegt Ayoub Louihrani, die we kennen van de serie Boer Ayoub. De Halloween-editie van De Verraders is vanaf donderdag 27 oktober zes dagen lang te zien op Videoland. Je kunt vanaf dan de leukste fragmenten van De Verraders terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Halloween-editie De Verraders: dit zijn alle deelnemers (vanaf 27 oktober op Videoland) Bekijk deze video » Frank Evenblij blikt vooruit op Halloween-special De Verraders: "Vreselijk enge locaties" Bekijk deze video »
Serie :

Zweetbillen
De presentatie is dit keer niet in handen van Art Rooijakkers, maar in handen van voormalig deelnemer Frank Evenblij. Shownieuws deelt de eerste beelden met o.a. de deelnemers Soundos El Ahmadi en Famke Louise: "Iedereen heeft zweet tussen z'n billen man", zegt Ayoub Louihrani, die we kennen van de serie Boer Ayoub.

De Halloween-editie van De Verraders is vanaf donderdag 27 oktober zes dagen lang te zien op Videoland. Je kunt vanaf dan de leukste fragmenten van De Verraders terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's