College Tour met advocaten-echtpaar Knoops, bekijk de promo (video)

College Tour met advocaten-echtpaar Knoops, bekijk de promo (video)

Twan Huys gaat deze week in gesprek met Geert-Jan Knoops en Carry Knoops, het advocaten-echtpaar. Met hen heeft Huys het onder meer over de zaak Borsato, de journalistiek tegenover de rechtstaat en de eventuele legalisering van harddrugs.

Bekijk de eerste beelden van College Tour met het echtpaar Knoops hieronder.

College Tour met het echtpaar Knoops is zondag 30 oktober om 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

<em>College Tour</em> met advocaten-echtpaar Knoops, bekijk de promo (video) Twan Huys gaat deze week in gesprek met Geert-Jan Knoops en Carry Knoops, het advocaten-echtpaar. Met hen heeft Huys het onder meer over de zaak Borsato, de journalistiek tegenover de rechtstaat en de eventuele legalisering van harddrugs. Bekijk de eerste beelden van College Tour met het echtpaar Knoops hieronder. College Tour met het echtpaar Knoops is zondag 30 oktober om 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook College Tour gemist? Clarissa Ward bewondert wilskracht van Oekraïners Bekijk deze video » Clarissa Ward adviseert studenten in College Tour: "Blijf nieuwsgierig!" Bekijk deze video »
TV :
College Tour met advocaten-echtpaar Knoops, bekijk de promo (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV