CDK JR over "onverwachte" overwinning Hollands Got Talent: "Zo super blij"

CDK JR over "onverwachte" overwinning Hollands Got Talent: "Zo super blij"

Zaterdag 29 oktober 2022 om 19:55

De dansgroep CDK JR heeft vrijdagavond het programma Hollands Got Talent van de jaargang 2022 gewonnen. De jonge dansgroep is "super blij" dat ze hebben gewonnen, maar zien dit ook als een nieuwe start.

<em>CDK JR</em> over &quot;onverwachte&quot; overwinning <em>Hollands Got Talent</em>: &quot;Zo super blij&quot; De dansgroep CDK JR heeft vrijdagavond het programma Hollands Got Talent van de jaargang 2022 gewonnen. De jonge dansgroep is "super blij" dat ze hebben gewonnen, maar zien dit ook als een nieuwe start. BuitenlandHet is nu wel klaar, maar het is ook wel weer een start van iets nieuws", zeggen de dames van de dansgroep die het woord doen. Volgens het Boulevard-panel wil de dansgroep hun droom verwezelijken en in het buitenland optreden. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv. Video: Finalisten Holland's Got Talent geven tipje van de sluier over finale-act Bekijk deze video » Vrijdag is de finale van Holland's Got Talent: dit zijn alle finalisten Bekijk deze video »
TV :
CDK JR over "onverwachte" overwinning Hollands Got Talent: "Zo super blij"

Buitenland
Het is nu wel klaar, maar het is ook wel weer een start van iets nieuws", zeggen de dames van de dansgroep die het woord doen. Volgens het Boulevard-panel wil de dansgroep hun droom verwezelijken en in het buitenland optreden.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's