Shownieuws: 'Milieupolitie zeurt over Guus Meeuwis-concert New York'

Shownieuws: 'Milieupolitie zeurt over Guus Meeuwis-concert New York'

Maandag 31 oktober 2022 om 09:10

Guus Meeuwis trad afgelopen weekend op in de Webster Hall in New York. Op zich is dat natuurlijk leuk voor de zanger en zijn fans maar zoals we inmiddels gewend zijn, zijn er altijd wel mensen op Twitter die een reden zoeken om ergens over te gaan lopen zeuren. Deze keer liet de 'milieupolitie' weer eens van zich horen: 'Allemaal fans uit NL die er een vlucht voor over hadden. Er wordt met geen woord gerept over de CO2-uitstoot van deze volksverhuizing', aldus een van de zure reacties op het platform van Elon Musk.

'Nutteloze shit'
Een ander: 'Dan hebben we het over milieu en je ecologische footprint en dan heb je fucking Guus Meeuwis die in New York een concert gaat geven en dan loopt op te scheppen over hoeveel Brabanders er achter hem aan reizen. Dat is toch werkelijkwaar de meest nutteloze shit ooit?'

Bekijk de video van Shownieuws over Guus Meeuwis in New York hieronder

Shownieuws: '<em>Milieupolitie</em> zeurt over Guus Meeuwis-concert New York' Guus Meeuwis trad afgelopen weekend op in de Webster Hall in New York. Op zich is dat natuurlijk leuk voor de zanger en zijn fans maar zoals we inmiddels gewend zijn, zijn er altijd wel mensen op Twitter die een reden zoeken om ergens over te gaan lopen zeuren. Deze keer liet de 'milieupolitie' weer eens van zich horen: 'Allemaal fans uit NL die er een vlucht voor over hadden. Er wordt met geen woord gerept over de CO2-uitstoot van deze volksverhuizing', aldus een van de zure reacties op het platform van Elon Musk. 'Nutteloze shit'Een ander: 'Dan hebben we het over milieu en je ecologische footprint en dan heb je fucking Guus Meeuwis die in New York een concert gaat geven en dan loopt op te scheppen over hoeveel Brabanders er achter hem aan reizen. Dat is toch werkelijkwaar de meest nutteloze shit ooit?' Bekijk de video van Shownieuws over Guus Meeuwis in New York hieronder Bekijk ook Guus Meeuwis opnieuw succesvol in het buitenland: New York in de polonaise (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's