Hoogleraar Paul van Geest over leegloop kerken in Op1: 'Niet meer van deze tijd'

Hoogleraar Paul van Geest over leegloop kerken in Op1: 'Niet meer van deze tijd'

Woensdag 2 november 2022 om 08:59

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 1 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Hoogleraar <em>Paul van Geest</em> over leegloop kerken in <em>Op1</em>: 'Niet meer van deze tijd' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 1 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Dinsdag was het EO-presentatieduo Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana aan de beurt om Op1 te presenteren. Hun 'agenda' kwam wel héél duidelijk naar voren, want één van de onderwerpen was de leegloop van de Nederlandse kerken in de afgelopen vijftig jaar. Hoogleraar kerkgeschiedenis Paul van Geest vertelt over een incident waarbij een inwoner van Groenlo aan de pastoor vroeg of hij in de vastentijd kalfskroketten mocht serveren... "Dat is niet meer van deze tijd." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Hoogleraar Paul van Geest over leegloop kerken in Op1: 'Niet meer van deze tijd'

Dinsdag was het EO-presentatieduo Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana aan de beurt om Op1 te presenteren. Hun 'agenda' kwam wel héél duidelijk naar voren, want één van de onderwerpen was de leegloop van de Nederlandse kerken in de afgelopen vijftig jaar. Hoogleraar kerkgeschiedenis Paul van Geest vertelt over een incident waarbij een inwoner van Groenlo aan de pastoor vroeg of hij in de vastentijd kalfskroketten mocht serveren... "Dat is niet meer van deze tijd."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's