Renze op zaterdag gemist? Jim Bakkum en Jamai Loman treden op met 'She’s Gone'

Renze op zaterdag gemist? Jim Bakkum en Jamai Loman treden op met 'She’s Gone'

Zondag 6 november 2022 om 10:59

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zaterdag van zaterdag 5 november. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv.

Jamai Loman, Jim Bakkum en De Jimmy’s treden live op bij Renze op zaterdag met 'She’s Gone' van Daryl Hall en John Oates. Bekijk het spectaculaire optreden hieronder.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Renze op zaterdag</em> gemist? <em>Jim Bakkum</em> en <em>Jamai Loman</em> treden op met 'She’s Gone' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zaterdag van zaterdag 5 november. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv. Jamai Loman, Jim Bakkum en De Jimmy’s treden live op bij Renze op zaterdag met 'She’s Gone' van Daryl Hall en John Oates. Bekijk het spectaculaire optreden hieronder. Tekst gaat verder onder de video. IdolsHet is alweer twintig jaar geleden dat het tv-programma Idols begon. Jim Bakkum en Jamai Loman stonden uiteindelijk in de finale van de talentenjacht, die hun leven voor altijd veranderde. Bij Renze op zaterdag vertellen Jim en Jamai over de talentenjacht der talentenjachten. Bekijk het fragment uit Renze op zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Renze op zaterdag gemist? Jim Bakkum en Jamai Loman treden op met 'She’s Gone'

Idols
Het is alweer twintig jaar geleden dat het tv-programma Idols begon. Jim Bakkum en Jamai Loman stonden uiteindelijk in de finale van de talentenjacht, die hun leven voor altijd veranderde. Bij Renze op zaterdag vertellen Jim en Jamai over de talentenjacht der talentenjachten.

Bekijk het fragment uit Renze op zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's