Video: Jamai Loman doet fantastische Idols-auditie dunnetjes over bij Renze

Video: Jamai Loman doet fantastische Idols-auditie dunnetjes over bij Renze

Zondag 6 november 2022 om 10:28

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zaterdag van zaterdag 5 november. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv.

Precies twintig jaar geleden begon de talentenjacht Idols. Jamai Loman blikt in Renze op zaterdag terug op de talentenjacht der talentenjachten, die zijn leven voor altijd veranderde.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Jamai Loman</em> doet fantastische <em>Idols-auditie</em> dunnetjes over bij <em>Renze</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zaterdag van zaterdag 5 november. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv. Precies twintig jaar geleden begon de talentenjacht Idols. Jamai Loman blikt in Renze op zaterdag terug op de talentenjacht der talentenjachten, die zijn leven voor altijd veranderde. Tekst gaat verder onder de video. Idols-auditieTijdens zijn auditie twintig jaar geleden zong Jamai 'Have I Told You Lately' van Van Morrison. Ter ere van het 20-jarige jubileum doet Loman zijn auditie dunnetjes over bij Renze op zaterdag. Bekijk het fragment uit Renze op zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Video: Jamai Loman doet fantastische Idols-auditie dunnetjes over bij Renze

Idols-auditie
Tijdens zijn auditie twintig jaar geleden zong Jamai 'Have I Told You Lately' van Van Morrison. Ter ere van het 20-jarige jubileum doet Loman zijn auditie dunnetjes over bij Renze op zaterdag.

Bekijk het fragment uit Renze op zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's