Wilfred Genee onthult: 'Gevraagd voor Expeditie Robinson, The Masked Singer én Wie is de Mol?'

Wilfred Genee onthult: 'Gevraagd voor Expeditie Robinson, The Masked Singer én Wie is de Mol?'

Dinsdag 8 november 2022 om 09:46

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 7 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Wilfred Genee onthult: 'Gevraagd voor <em>Expeditie Robinson</em>, <em>The Masked Singer</em> én <em>Wie is de Mol?</em>' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 7 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Zit het nummer van Wilfred Genee onder de sneltoets bij programmamakers? Je zou het haast denken, want in de rubriek In de wandelgangen - waarin hij napraat met een gast - onthult de presentator van Vandaag Inside dat hij is gevraagd om mee te doen aan diverse programma's: Expeditie Robinson, The Masked Singer en Wie is de Mol? Genee heeft het allemaal afgewezen, bijvoorbeeld omdat hij het format van Wie is de Mol? niet snapt en geen zin heeft om een kunstje op te voeren in The Masked Singer. Gast Bas Nijhuis vertelt dat hij juist dolgraag mee zou doen aan Expeditie Robinson. Zullen de makers van dat programma ingaan op deze open sollicitatie? Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Zit het nummer van Wilfred Genee onder de sneltoets bij programmamakers? Je zou het haast denken, want in de rubriek In de wandelgangen - waarin hij napraat met een gast - onthult de presentator van Vandaag Inside dat hij is gevraagd om mee te doen aan diverse programma's: Expeditie Robinson, The Masked Singer en Wie is de Mol? Genee heeft het allemaal afgewezen, bijvoorbeeld omdat hij het format van Wie is de Mol? niet snapt en geen zin heeft om een kunstje op te voeren in The Masked Singer. Gast Bas Nijhuis vertelt dat hij juist dolgraag mee zou doen aan Expeditie Robinson. Zullen de makers van dat programma ingaan op deze open sollicitatie?

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's