Johan Derksen lacht om eiergooier naar koning Charles: 'Je mag ook niks meer'

Johan Derksen lacht om eiergooier naar koning Charles: 'Je mag ook niks meer'

Donderdag 10 november 2022 om 08:11

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 9 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> lacht om eiergooier naar <em>koning Charles</em>: 'Je mag ook niks meer' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 9 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De heren van Vandaag Inside bekijken de beelden van de Britse koning Charles en koningin-gemalin Camilla die in York eieren naar hun hoofd gegooid kregen. Ze lachen er hartelijk om en Johan grapt: "Je mag ook niks meer!" Johan is zelf nooit met eieren bekogeld want hij is mateloos populair naar eigen zeggen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

De heren van Vandaag Inside bekijken de beelden van de Britse koning Charles en koningin-gemalin Camilla die in York eieren naar hun hoofd gegooid kregen. Ze lachen er hartelijk om en Johan grapt: "Je mag ook niks meer!" Johan is zelf nooit met eieren bekogeld want hij is mateloos populair naar eigen zeggen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's