Shownieuws gemist? Film van Humberto Tan over racisme en discriminatie in voetbalwereld (video)

Shownieuws gemist? Film van Humberto Tan over racisme en discriminatie in voetbalwereld (video)

Donderdag 10 november 2022 om 17:21

Helaas is racisme en discriminatie in het voetbal een hardnekkig verschijnsel. Zowel in het amateur als professioneel voetbal worden bijvoorbeeld nog steeds apengeluiden gemaakt. Het is dan ook een onderwerp dat besproken moet worden en dat doet Humberto Tan. Vanaf vandaag is zijn film 'Allemaal Gelijk?' over de Nederlandse voetbalwereld te zien op You Tube.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Shownieuws</em> gemist? Film van <em>Humberto Tan</em> over racisme en discriminatie in <em>voetbalwereld</em> (video) Helaas is racisme en discriminatie in het voetbal een hardnekkig verschijnsel. Zowel in het amateur als professioneel voetbal worden bijvoorbeeld nog steeds apengeluiden gemaakt. Het is dan ook een onderwerp dat besproken moet worden en dat doet Humberto Tan. Vanaf vandaag is zijn film 'Allemaal Gelijk?' over de Nederlandse voetbalwereld te zien op You Tube. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Plakshot maakt WK-lied: we juichen voor Oranje (en dansen op een graf) Bekijk deze video » Rob Goossens over WK-boycot ochtendprogramma Radio 2: "Zal niet veel impact hebben" (video) Bekijk deze video » Zien: WK-reclame Albert Heijn met Nederlands elftal, Flemming en Typhoon Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's