Arnold Karskens (Ongehoord Nederland) in Op1: 'Neger is geen verboden woord'

Arnold Karskens (Ongehoord Nederland) in Op1: 'Neger is geen verboden woord'

Woensdag 16 november 2022 om 08:42

Arnold Karskens staat aan het hoofd van de verguisde televisiezender Ongehoord Nederland, die de publieke omroep overspoelt met een ongekende hoeveelheid drek en onzin. Eén van de uitzendingen, waarin veelvuldig het woord 'neger' werd gebruikt, vormde aanleiding voor een sanctie. Volgens Karskens is 'neger' echter geen verboden woord...

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 15 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Arnold Karskens</em> (Ongehoord Nederland) in <em>Op1</em>: 'Neger is geen verboden woord' Arnold Karskens staat aan het hoofd van de verguisde televisiezender Ongehoord Nederland, die de publieke omroep overspoelt met een ongekende hoeveelheid drek en onzin. Eén van de uitzendingen, waarin veelvuldig het woord 'neger' werd gebruikt, vormde aanleiding voor een sanctie. Volgens Karskens is 'neger' echter geen verboden woord... Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 15 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. KwetsendOp bezoek bij Op1 vertelt Karskens dat hij veel gereisd heeft. Hij bezocht alles van Afrika tot de Verenigde Staten, en nergens is het woord 'neger' verboden. Tafelgast Hans Jaap Melissen hoort het betoog van Karskens hoofdschuddend aan en presentatoren Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana maken wel duidelijk dat het woord beladen en kwetsend is. Advocaat Hakan Külcü komt met een lulverhaal aanzetten waarom het gebruik van het woord wél gerechtvaardigd was. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Arnold Karskens (Ongehoord Nederland) in Op1: 'Neger is geen verboden woord'

Kwetsend
Op bezoek bij Op1 vertelt Karskens dat hij veel gereisd heeft. Hij bezocht alles van Afrika tot de Verenigde Staten, en nergens is het woord 'neger' verboden. Tafelgast Hans Jaap Melissen hoort het betoog van Karskens hoofdschuddend aan en presentatoren Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana maken wel duidelijk dat het woord beladen en kwetsend is. Advocaat Hakan Külcü komt met een lulverhaal aanzetten waarom het gebruik van het woord wél gerechtvaardigd was.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's