Hart van Nederland gemist? Moeten politieke partij verboden kunnen worden?

Hart van Nederland gemist? Moeten politieke partij verboden kunnen worden?

Woensdag 16 november 2022 om 22:48

<em>Hart van Nederland</em> gemist? Moeten politieke partij verboden kunnen worden? Jan Paternotte, fractievoorzitter 'D66 vertelt in Hart van Nederland dat zijn partij vindt dat politieke partijen, die een gevaar voor de samenleving vormen, verboden moeten kunnen worden. Paternotte: "De democratie, de vrije samenleving staat onder druk en dat is wat we moeten beschermen want die is te kostbaar." Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Thierry Baudet bekijkt hoofdschuddend hoe Jan Paternotte pers te woord staat Bekijk deze video » De Telegraaf: Paternotte (D66): "Gevaarlijk dat Baudet hier agenda Poetin uitrolt" (video) Bekijk deze video » Khalid & Sophie gemist? Jan Paternotte wil politieke partijen verbieden Bekijk deze video »
Nieuws :

Jan Paternotte, fractievoorzitter 'D66 vertelt in Hart van Nederland dat zijn partij vindt dat politieke partijen, die een gevaar voor de samenleving vormen, verboden moeten kunnen worden. Paternotte: "De democratie, de vrije samenleving staat onder druk en dat is wat we moeten beschermen want die is te kostbaar."

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's