Qucee stomverbaasd over uitspraak Mallorca-zaak: "Ken dealers die langer vastzitten"

Qucee stomverbaasd over uitspraak Mallorca-zaak: "Ken dealers die langer vastzitten"

Vrijdag 18 november 2022 om 21:21

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 18 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

De rechtbank in Lelystad heeft Sanil B. vandaag schuldig bevonden aan de dood van Carlo Heuvelman, vorig jaar juli op Mallorca. De rechtbank heeft B. veroordeeld tot een gevangenisstraf van zeven jaar. Influencer en rapper Qucee vertelt in HLF8 over de uitspraak.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Qucee</em> stomverbaasd over uitspraak <em>Mallorca-zaak</em>: &quot;Ken dealers die langer vastzitten&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 18 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. De rechtbank in Lelystad heeft Sanil B. vandaag schuldig bevonden aan de dood van Carlo Heuvelman, vorig jaar juli op Mallorca. De rechtbank heeft B. veroordeeld tot een gevangenisstraf van zeven jaar. Influencer en rapper Qucee vertelt in HLF8 over de uitspraak. Tekst gaat verder onder de video. Reactie QuceeQucee is van mening dat de jongens enorm lage straffen hebben gekregen: "Niet om grappig te doen, maar ik ken jongens uit de buurt die voor dealen zijn veroordeeld. Die zitten langer opgesloten dat deze jongens." Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Reactie Qucee
Qucee is van mening dat de jongens enorm lage straffen hebben gekregen: "Niet om grappig te doen, maar ik ken jongens uit de buurt die voor dealen zijn veroordeeld. Die zitten langer opgesloten dat deze jongens."

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's