Bekijk de uitspraak: Rechter legt Sanil B. 7 jaar gevangenisstraf op (video)

Bekijk de uitspraak: Rechter legt Sanil B. 7 jaar gevangenisstraf op (video)

Vrijdag 18 november 2022 om 20:15

De rechtbank in Lelystad heeft Sanil B. vandaag schuldig bevonden aan de dood van Carlo Heuvelman, vorig jaar juli op Mallorca. De rechtbank heeft B. veroordeeld tot een gevangenisstraf van zeven jaar. Mees T. en Hein B. zijn vandaag schuldig bevonden aan ander geweld die nacht in juli vorig jaar en kregen hiervoor 2,5 jaar cel.

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk de uitspraak: Rechter legt <em>Sanil B.</em> 7 jaar <em>gevangenisstraf</em> op (video) De rechtbank in Lelystad heeft Sanil B. vandaag schuldig bevonden aan de dood van Carlo Heuvelman, vorig jaar juli op Mallorca. De rechtbank heeft B. veroordeeld tot een gevangenisstraf van zeven jaar. Mees T. en Hein B. zijn vandaag schuldig bevonden aan ander geweld die nacht in juli vorig jaar en kregen hiervoor 2,5 jaar cel. Tekst gaat verder onder de video. Carlo HeuvelmanVolgens de rechtbank werd Carlo Heuvelman voor café de Bierexpress geslagen en viel hij na een van die stompen op de grond. Daarna werd hij op zijn hoofd getrapt. Dat B. hieraan schuldig is, baseert de rechtbank op een belangrijke getuige die B. als dader aanwees. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Advocaat familie Carlo Heuvelman in Op1: 'Tevreden met strafeis, maar liever antwoorden' Bekijk deze video » Gebeurtenissen in Mallorca-zaak nog steeds niet te reconstrueren (HLF8) Bekijk deze video »
Nieuws :
Bekijk de uitspraak: Rechter legt Sanil B. 7 jaar gevangenisstraf op (video)

Carlo Heuvelman
Volgens de rechtbank werd Carlo Heuvelman voor café de Bierexpress geslagen en viel hij na een van die stompen op de grond. Daarna werd hij op zijn hoofd getrapt. Dat B. hieraan schuldig is, baseert de rechtbank op een belangrijke getuige die B. als dader aanwees.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's